A Cloud Team a Doctusoft szoftverfejlesztő cég egy parányi csapata, akik arra vállalkoztak, hogy bevezetik a magyarországi vállalkozásokat a G Suite és egyéb Google megoldások innovatív világába. Elkötelezett technológia rajongókként, szeretünk mindent elsőként kipróbálni és az új dolgokat ügyfeleinknek is megmutatni!

Többet szeretnék megtudni a Doctusoftról
Szatmári Tamás

Szatmári Tamás

G Suite tanácsadó és bevezetési specialista

Tamás elsősorban a nagyobb és komplexebb tanácsadást igénylő ügyfélprojekteken dolgozik, vesz részt a tervezésben. G Suite power user, valamint elsődleges kapcsolattartó a Google felé.

Ladoméry Kinga

Key Account and Change Manager

Kinga munkája során végigkíséri az ügyfeleket egészen az igény felmerülésétől a G Suite használatának teljes időszaka alatt. A teljes bevezetési projekt kidolgozásától kezdve, a használat közben nyújtott segítségen keresztül a szerződésmegújítás támogatásán át végig azért dolgozik, hogy a céged munkatársai a lehető legnagyobb örömmel használják a Google nagyvállalati szolgáltatáscsomagját. Emellett elkötelezett híve a változásmenedzsmentnek, és különös figyelmet fordít arra, hogy az az ügyfelek sajátosságait figyelembe véve, a későbbi magasfokú kihasználtságot biztosítva kerüljön kidolgozásra és kivitelezésre.

Ladoméry Kinga
Kovács Bernadett

Kovács Bernadett

Kommunikációs szakértő

A G Suite portfólió elkötelezett felhasználójaként és kommunikációs szakértőként Bernadett a közösségi kommunikációért és online webinárokért felel. Az oktatások terén is széleskörű – hazai és nemzetközi – tapasztalattal rendelkezik, így gyakran fordul meg az ügyfél háza táján felhasználói tréningeket tartani. Kevés olyan kérdés van, amire ne tudna azonnal válaszolni.

Czimer Tibor

G Suite technikai bevezetési specialista

Tibor elkötelezett híve a G Suite bevezetési metodológiának. Célja, hogy az ügyféllel közösen megtalálják az igényeknek megfelelő legjobb technikai megoldást, hogy a felhasználók átállása az új rendszerre sima legyen, és hogy a problémák még abban a fázisban kerüljenek megoldásra, amikor azok az éles rendszer használatát még nem befolyásolják. Segít megtalálni, vagy elkészíti azokat az eszközöket, amik a bevezetést és a rendszer későbbi adminisztrációját hatékonnyá teszik.

czimertibor