A Cloud Team a Doctusoft szoftverfejlesztő cég egy parányi csapata, akik arra vállalkoztak, hogy bevezetik a magyarországi vállalkozásokat a Google Apps for Work és egyéb Google megoldások innovatív világába. Elkötelezett technológia rajongókként, szeretünk mindent elsőként kipróbálni és az új dolgokat ügyfeleinknek is megmutatni!

Többet szeretnék megtudni a Doctusoftról
Szatmári Tamás

Szatmári Tamás

Google Apps for Work tanácsadó és bevezetési specialista

Tamás elsősorban a nagyobb és komplexebb tanácsadást igénylő ügyfélprojekteken dolgozik, vesz részt a tervezésben. Google Apps power user, valamint elsődleges kapcsolattartó a Google felé.

Lipcsei Máté

Ügyfelek & Projektek

Máté munkája során végigkíséri az ügyfeleket a kezdeti lépésektől indulva a Google Apps használatának teljes időszaka alatt. Az adatmigráció technikai kidolgozásától kezdve, a használat közben nyújtott segítségen keresztül a szerződésmegújítás támogatásán át végig azért dolgozik, hogy Ön a lehető legnagyobb örömmel használja a Google nagyvállalati szolgáltatáscsomagját.

Lipcsei Máté
Zimányi Péter

Zimányi Péter

Google Apps for Work bevezetési specialista

Péter elkötelezett híve a Google Apps metodológiának. Munkája során elsődleges szempontnak tartja az ügyféligény szerinti, határidőre végrehajtott, eredményes változásmenedzsmenttel támogatott termékbevezetéseket.

Bálványkövi István

Google Apps for Work tanácsadó

István az a személy, aki először veszi fel Önnel a kapcsolatot és beszélget Önnel vállalata csoportmunka igényeiről, konzultál a technikai csapattal és szállítja Önnek a lehetséges megoldási javaslatokat.

Bálványkövi István
Kovács Bernadett

Kovács Bernadett

Kommunikáció és Tréningek

Kommunikációs szakértőként Bernadett az ügyfél számára releváns és hatékony változásmenedzsment-programok kidolgozásában és kivitelezésében működik közre és segíti a csapat munkáját. Az oktatások terén is széleskörű – hazai és nemzetközi – tapasztalattal rendelkezik, így gyakran fordul meg az ügyfél háza táján felhasználói tréningeket tartani.