g suite webinarok

G Suite Webinárok

EZ EDDIGI ÖSSZES DOCTUSOFT WEBINÁR EGY HELYEN

G Suite biztonsági webinár

2016. október 19.

G Suite biztonsági webinárunkon nyíltan beszéltünk a G Suite-hez kapcsolódó biztonsági funkciókról, privacy problémákról, illetve az adatkezelési irányelvekről, hogyan próbálja a Google megakadályozni, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek az adatai. Az egyórás webináron kitértünk mind a felhasználói, mind a datacenter szintű adatvédelmi intézkedésekre, a Business (korábban Unlimited csomag) haladó biztonsági beállításaira és a rendszeradminisztrátor biztonsági szerepének fontosságára is.

3 ok, amiért érdemes lesz az új Google Webhelyeket használni

2016. december 7.

Google Webhelyek webinárunkon a klasszikus verziót állítottuk szembe a külsejében teljesen megújult és mobiloptimalizált új verzióval, mely 2018-ban végleg át fogja venni a stafétabotot idősebb társától. Bebarangoltuk az új felületet kitérve a verziók közti különbségekre és az adminisztrációs panel beállításaira is. A webinár során igyekeztünk üzleti példákkal is szemléltetni, hogyan teremthet értéket a cégben a Google Webhelyek.

Inbox vs. Gmail: két levelező egymással szemben

2017. január 18.

Januári webinárunkon a Gmaillel szembeállítva mutattuk be, hogyan írja át a vállalati levelezésről alkotott véleményeket az Inbox, a G Suite csomag legújabb levelező alkalmazása. A webináron is vegyesek voltak a vélemények az ún. zero inbox policy-re épülő alkalmazással kapcsolatosan. Mi Önre bízzuk, hogy melyiket használja, azonban egy misét az Inbox by Gmail is megér, nézze meg webinárunkat, miért gondoljuk így!

Egy év Google Drive újonságai

2017. feburár 8.

A Google Drive-nak – a G Suite felhő alapú tárhely és dokumentumszerkesztő alkalmazása – stratégiai szerepe van egy üzleti vállalkozás életében, éppen ezért az elmúlt év egyik legtöbbet fejlesztett alkalmazása volt. Webinárunkon végigmegyünk a Google Drive és alkalmazásainak fontosabb újításain, az új funkciókon mobilon és weben egyaránt!