g suite webinarok

G Suite Webinárok

EZ EDDIGI ÖSSZES DOCTUSOFT WEBINÁR EGY HELYEN

G Suite biztonsági webinár

2016. október 19.

G Suite biztonsági webinárunkon nyíltan beszéltünk a G Suite-hez kapcsolódó biztonsági funkciókról, privacy problémákról, illetve az adatkezelési irányelvekről, hogyan próbálja a Google megakadályozni, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek az adatai. Az egyórás webináron kitértünk mind a felhasználói, mind a datacenter szintű adatvédelmi intézkedésekre, a Business (korábban Unlimited csomag) haladó biztonsági beállításaira és a rendszeradminisztrátor biztonsági szerepének fontosságára is.

3 ok, amiért érdemes lesz az új Google Webhelyeket használni

2016. december 7.

Google Webhelyek webinárunkon a klasszikus verziót állítottuk szembe a külsejében teljesen megújult és mobiloptimalizált új verzióval, mely 2018-ban végleg át fogja venni a stafétabotot idősebb társától. Bebarangoltuk az új felületet a verziók közti különbségekre és az adminisztrációs panel beállításaira is. A webinár során igyekeztünk üzleti példákkal is szemléltetni, hogyan teremthet értéket a cégben a Google Webhelyek.

Inbox vs. Gmail: két levelező egymással szemben

2017. január 18.

Januári webinárunkon a Gmaillel szembeállítva mutattuk be, hogyna írja át a vállalati levelezésről alkotott véleményeket az Inbox, a G Suite csomag legújabb levelező alkalmazása. A webináron is vegyesek voltak a vélemények az ún. zero inbox policy-re épülő alkalmazással kapcsolatosan. Mi Önre bízzuk, hogy melyiket használja, azonban egy misét az Inbox by Gmail is megér, nézze meg webinárunkat, miért gondoljuk így!