Kommunikáció. Kollaboráció. Tárolás.

Minden, amire a modern munkavégzéshez Önnek és kollégáinak szüksége lehet!

Gmail: Levelezés

A világszerte 425 millió felhasználóval rendelkező Gmail üzleti verziója

Google eszközök
 • 30 GB megosztott tárhely a levelezés és a Google Drive-ban tárolt dokumentumok számára

 • kényelmes használat mobilon és offline is

 • és egy teljesen reklámmentes felület

Beszélgetés nézet

A Gmail az egy témához tartozó e-maileket beszélgetésfüzérbe rendezi, így áttekinthetőbbé válik a postafiók.

Testreszabható felület

Tagolja a beérkező postafiókját tetszése szerint és adja a Gmailhez a saját fotóit háttérnek!

Címtár

Központilag állítható a kollégák automatikus megjelenése egymás címtárában, a csevegőpartnerek közt, a mobileszközökön is.

Címkék és szűrők

A címkék és szűrők segítenek eligazodni a levélforgatagban, a levelek manuális és automatizált rendszerezésében.

Spamszűrő

A Google spamszűrője az egyik legjobb a világon, a korábbi tapasztalatok és saját visszajelzéseink alapján gyorsan tanul.

Google Csoportok

Központilag menedzselhető, egyedi e-mailcímmel rendelkező céges levelezőlistákat és csoportokat hozhat létre.

Keresés

A Gmailbe beépített Google-kereső felgyorsítja a leveleink megtalálását, így időt takarít meg számunkra.

Beépített csevegő

Egysoros levelek helyett inkább csevegjen kollégáival, szövegesen, hangalapon, vagy intézzen videóhívásokat feléjük akár csoportosan is!

Mobiltámogatás

Natív alkalmazások Androidra és iOS-re és központilag menedzselhető mobilelszköz-állomány.

Google Naptár

A találkozók szervezése sosem volt ilyen egyszerű!

Ütközésmentes találkozószervezés

Az 'Időpont keresése' és a 'Javasolt időpontok' funkcióknak köszönhetően ütközésmentesen szervezheti találkozóit domainen belül és azokkal a partnerekkel, akik láthatósági jogot adtak Önnek a naptárukhoz.

Beépített erőforráskezelés

Kezelje erőforrásait domain szinten az adminisztrátori panelen keresztül! Felhasználóként pedig adja hozzá tárgyalóit vagy bármilyen más felvitt eszközt a meetingekhez, hogy azok biztosan rendelkezésre álljanak a kívánt időpontban!

Naptárak megosztása és publikálása egyszerűen

Ossza meg naptárát domain- és csoportszinten, szerkesztésre, megtekintésre, vagy éppen csak az elfoglaltsági adatok szintjén, hogy üzletfelei mindig tudják mikor elérhető. Tegye publikussá céges naptárát és ágyazza azt akár a saját weboldalába is mindössze néhány kattintással!

Google Drive és Hangouts integráció

Csatolja a kapcsolódó dokumentumokat a naptáreseményhez a Google Drive segítségével, vagy töltse fel azokat a számítógépéről. Ha valaki pedig nem tud részt venni személyesen az eseményen, a beépített Hangouts gondoskodik róla, hogy online be tudjon kapcsolódni a tárgyalásra.

Google Naptár mobilon
Hangouts

Videókonferencia, szöveges chat és telefon egy alkalmazásban

A Google Hangouts a Gmail és a Google+ felületébe épülő chatalkalmazás, melyen keresztül hagyományos módon cseveghetünk kollégáinkkal, illetve videókonferenciákat is tarthatunk kisebb csoportokkal. A Hangouts külön alkalmazásként mobiltelefonra is letölthető.

Videókonferencia-megoldás

 • Akár 15 személlyel is beszélgethetünk egyszerre.
 • Képernyőmegosztás elérhető
 • A Hangouts alkalmazásként letölthető Android, illetve iOS operációs rendszerre
 • Google Naptár integráció: eseménybe épített automatikus Hangouts link
 • Hangouts on Air: A nagyobb tömegekkel folytatott promóciós célzatú beszélgetésekhez, melyek rögzíthetőek és posztolhatóak a kapcsolódó Youtube csatornára.
Mobilnézet

Szöveges chatmegoldás

 • Akár cégméretű chatszobák, beszélgetések
 • Képek, rajzok küldése
 • Archiválás
 • Értesítések be- és kikapcsolása
 • Személyek letiltása
 • Állapotkijelzés, elrejtés
Google Drive

Egy hely, ahol az összes dokumentuma kényelmesen elfér

A Google Drive nem csak egy szimpla felhő alapú tárhely, annál sokkal több! A beépített alkalmazásoknak köszönhetően a felhőben szerkesztheti dokumentumait, munkatársaival egyidőben, további szoftverek megvásárlása nélkül.

Mit is tud a Google Drive?

Beépített Google kereső, hogy a lehető leghamarabb megtalálja, amit keres.

Rugalmas megosztási beállítások egyéni, csoport- és domainszinten.

Testreszabható mappastruktúra a dokumentumok rendszerezéséhez.

Harmadik fél által fejlesztett kiegészítő alkalmazások, bővítmények.

Bővíthető tárhely

Tárhelyünk telítődése esetén domain- és accountszinten is lehet további tárhelyet vásárolni a 30 GB tárhelyen felül, nem beszélve az ezt elkerülendő létrehozott Business csomagról, ahol korlátlan tárhely áll a felhasználók rendelkezésére.

Offline mód

A Google böngészőjét, a Chrome-ot használva akár internetkapcsolat nélkül is szerkesztheti Google Drive-ban található dokumentumait.

Asztali szinkronizáció

A Google Drive 'Saját meghajtóját' akár a számítógépe merevlemezére is szinkronizálhatja, a számítógépen szerkesztett dokumentumok a felhőben is frissülnek, a verziók pedig visszatekinthetőek.

Bármilyen eszközön elérhető

A Google Drive elérhető bármilyen Android illetve iOS operációs rendszerrel ellátott készüléken, és ugyanolyan egyszerűen szerkeszthetőek rajtuk a fájlok, mint a számítógépünkön.

Egyszerre többen szerkeszteni ugyanazt a dokumentumot?

Igen, az egymásnak e-mailben küldözgetett végeláthatatlan verziók kora lejárt!

 

Dolgozzon együtt kollégáival ugyanazon a dokumentumon egy időben!

 

A Google Drive alkalmazásai gondoskodnak róla, hogy Ön mindig a legfrissebb verziót lássa az előzmények elvesztése nélkül!

Dokumentumok

Szerkessze szöveges dokumentumait kollégáival együtt, adjon hozzá megjegyzéseket, javasoljon változtatásokat a mások által megírt részekhez!

Táblázatok

Könnyen kezelhető és közösen szerkeszthető táblázatok a jól megszokott képletekkel, cellavédelemmel, verziókezeléssel, Pivot-táblákkal és az eszközfüggetlenség szabadságával.

Űrlapok

Szervezzen programokat, készítsen kutatásokat, vagy akár könnyedén elkészítheti honlapja kapcsolati űrlapját a testreszabható és beágyazható Google Űrlapok segítségével.

Prezentációk

A prezentáció-készítés még sosem volt ilyen egyszerű és gyors! Importálja be a vállalati diamintát, adjon hozzá képeket, videókat és kommentálja a többiek munkáját!

Google Webhelyek

Projektoldalak, céges intranet néhány kattintással

A Google Webhelyek a G Suite instant weboldalkészítő alkalmazása, melynek segítségével fejlesztői tudás nélkül, gyorsan és egyszerűen hozhatunk létre ízléses weboldalakat a cégen belül.

Egyszerű felület, beilleszthető elemek

Szerkessze weboldalát egyszerűen és ágyazzon be elemeket más Google alkalmazásokból! Pl. illessze be projektnaptárát, jelenítsen meg dokumentumokat, ágyazzon űrlapokat weboldalába mindössze néhány kattintással!

Beépített kereső

A Google Webhelyekbe is beépül a Google kifinomult keresőmegoldása, hogy a látogatók minél előbb megtalálják az oldalon keresett tartalmakat.

Haladó megosztási beállítások

Weboldalaink esetében is lényeges kérdés, hogy ki fér hozzá az azon elhelyezett tartalomakhoz, ki tudja módosítani, szerkeszteni azokat. A Google Webhelyekkel nem csak a teljes weboldalon, hanem az azt alkotó lapokon is egyenként módosíthatóak a hozzáférési beállítások, így garantálva adataink biztonságát.